AstroHealing rapport för mars-april 2013

Kardinala tecken: Vädur ( 22 Mars – 20 april), Kräfta ( 23 juni – 23 juli)

Våg ( 24 sep – 23 okt), Stenbock ( 23 dec – 20 jan)

Uranus och Pluto aspekterar dessa tecken de nästa 5 -10 åren och är du född i början av tecknen är Uranus aktiv nu. Du får nu klara insikter och inspiration av kosmiska frågor, men kan vara rastlös, sårör på dig – bästa healing är dans. Skapa något vackert i slutet av mars. En briljant idè i mitten av april är värd att nedtecknas. Väduren: Ge utlopp för rastlösheten - dansa - trumma - jogga. Kräftan: I mitten av mars finns chansen att bryta ur martyrskapets fängelse. Vågen: 13-20 april har du ordets makt – våga tala. Stenbock: Dax för förändring – pröva något nytt - bejaka överrask-ningar. Är du född i mitten av tecknet, är Pluto aktiv nu och skakar ditt fundament – men om du vågar gå på djupet, ger han insikter och transformation mot högre livskvalitet. Bra period att möta dina mörka vrån...beställ tid hos din terapeut. Kanske känner du av fruktbarhetens gudinna Haumea, en av de nya dvärg planeter, som aspekterar dessa tecken i dessa år. Denna Hawaiianska skönhet ger näring och liv, och helande vatten, såfyll i vatten och örter i badkaret eller yakutsin, gör en fruktjuice, sätt påmusiken och flyt iväg med delfinerna och valarna till Hawaii....Aloha!

Väduren: Njut vänskapens healing i början av april. Kräftan: Konfrontera din rädsla i slutet av mars och bjud in dina vänner i början av april. Vågen: Haumea är din helare i denna tid.

Stenbock: Pluto kan vara hård, men den hjälper dig att släppa det gamla..bejaka..sök hjälp!

Du som föddes i slutet av tecknen har besök av Venus och Mars i början av april, med risk för förälskelse. Håll styr påhormonerna. Dvärg planeten Eris skapar kaos – ta chansen och bryt med gamla vanor och beroende. Ur kaos kommer en ny ordning. Väduren: Går allting sönderå Bra, släpp det – time out. Ring en god vän. Ut och dansa. Kräftan: Dvärg planeten Varuna helar dig med vattnets kraft. Vågen: Haumea är med dig - bada. Stenbock: Arbete ger bra healing i mitten av april.

Fasta tecken: Oxe ( 21 april – 21 maj), Lejon ( 24 juli – 23 aug)

Skorpion ( 24 okt – 22 nov), Vattuman ( 21 jan – 19 feb)

Saturnus aspekterar dessa tecken de nästa två åren, och är du född i början av tecknet är det dig det gäller i april. Se tillbaka - hitta den röda tråden – ge tid till dig själv - arbetsglädje. I mitten av april kommer även Venus förbi och bryter ensamheten med härlig vänskap eller romantik. Oxe: Chans för seriös kärlek i slutet av april. Lejon: Din charm är oemotståndlig i slutet av april – var försiktig. Skorpion: Passion i test – var seriös. Vattuman: Vågar du tumma på friheten och satsa påen relation?

Du som är född i mitten av tecknet känner Saturnus i mars - var noga - det betalar sig i längden. I april gäller det viktiga relationer – kanske en gammal bekant från ett dold förflutetå Öppna dig för möten. Skorpionen har en extra utmaning med gamla oförrätter – dax att släppa – förlåta – hela gamla relationer. Kanske återuppta en gammal kärlek?

Er du född i slutet av dessa tecken, är Månnoden där i april. Den representerar viktiga relationer eller sådana möten, som får långsiktig betydelse och har således en karmisk överton.

Lite tips. Oxen: Dvärg planeten Sedna ger klarhet och förlåtelse. Healing genom visualisering av havets varelser. Lejonet: Lär dig lyssna, och kliv ner från piedestalen. Vis din sårbarhet, och du kommer närmare. Skorpionen: Vänta med djupdykning – stanna på ytan lite. Du skräms, när du blir för intensiv.Vattumannen: Våga komma nära. Friheten finns inombords – även i gemenskapen.

Föränderliga tecken: Tvilling ( 22 maj – 22 juni), Jungfru ( 24 aug – 23 sep)

Skytt ( 23 nov – 22 dec), Fisk ( 20 feb – 21 Mars)

Chiron, den stora helaren, samt Neptunus aspekterar dessa tecken de kommande 5-10 åren, och speciellt du som är född i början av tecknet kan känna Neptunus dimma nu. Healing genom meditation, poesi, musik – bara vara -vänta med viktiga beslut. Ta vara på hälsan. Jupiter ger glädje och Merkurius hjälper i mars att sätta ord påinsikten, och inspirera genom läsning, kurser osv. Jungfrun: Dvärg planeten Orcus manar dig att hålla dina lyften – healing genom att förlåta svek. Är du född i mitten av tecknen är Jupiter starkast i april med fina möjligheter att fånya chanser och stöd till växt och frigörelse. Chiron ger nu healingkraft. Tvillingen: För dig kan en resa ge ny livskraft och glädje. Fisken: hela ditt djupaste sår och du väcker din egen healingförmåga. Ljus i dimman i början av april. Är du född i slutet, är Mars, Solen och Venus stark i början av mars, med extra energi, kreativitet och livskraft. Ska du våga hoppa – är det då Dvärg planeten Makemake manar till varsamhet med orden – samtala i ärlighet. Helande att gå till frisören – och att ha en fjäder i hatten. Retreat! Jungfrun: att öva tolerans och släppa kritiken – speciellt mot sig själv. Skytten: Dvärg planeten Quaoar helar genom kreativitet. Skapandet lyfter depressionen. Fisken: Kärlek och vänskap i mars, helande skrivande i april.

AstroHealing rapport för feb 2013

Kardinala tecken: Vädur ( 22 mars – 20 april), Kräfta ( 23 juni – 23 juli)

Våg ( 24 sep – 23 okt), Stenbock ( 23 dec – 20 jan)

Uranus och Pluto aspekterar dessa tecken de nästa 5 -10 åren och är du född i början av tecknen blir uranus aktiv i feb! Den skapar rastlöshet och otålighet! Bäst är det då att ge utlopp med motion, dans och resor! Väduren: Ta inga snabba beslut nu, det är mycket förändring i tiden – vänta och se! Kräftan: Dax för semesterå Vågen: Våga ta ställning! Stå på dig! Visa vem du är! Lär dig skilja påperson och åsikt! Stenbock: Städa upp i ditt liv! Bryt vanans kedjor!

Är du född i mitten av tecknet, är pluto aktiv nu! Konfrontera dina mardrömmar – dax för försoning! Undvik öppna konflikter! Kom ihåg att dominanta personer du möter nu är gamla sidor av dig själv! Möt dom med kärlek...och du läker dig själv!

Du som föddes i slutet av tecknen har också besök av Eris, gudinnan för Kaos, som är en dvärgplanet som långsamt rör sig i aspekt till dessa tecken. Men även kaos är kamouflerat ordning, som har helande kraft! Ibland måste vi gräva upp hela gräsmattan för att f åbort mossan, eller riva ut hela garderoben för att hitta de guldskor, som vi har längtat efter, och kanske trodde vi hade tappat bort! Kanske känner du av fruktbarhetens gudinna Haumea, en annan av de nya dvärgplaneter, som aspekterar dessa tecken i dessa år. Denna Hawaiianska skönhet ger näring och liv, och helande vatten, så fyll i vatten och örter i badkaret eller yakutsin, gör en fruktjuice, sätt på musiken och flyt iväg med delfinerna och valarna till Hawaii....Aloha! Väduren: Går allting sönder? Bra! Släpp det – time out! Ring en god vän! Ut och dansa! Åk påsemester! Kräftan: Kaos i ekonominå Dax att omvärdera och prioritera familjen! Vågen: När dom sliter och drar från alla håll, skratta! Se det från ovan! Haumea är med dig! Stenbock: Har du konkursnoja? Håller imperiet på att rasa? Om det krascher, då flyg som fågel fenix ur askan! Något ännu bättre väntar där framme!

Detta är Eris och Haumeas budskap! Känn efter – de är ju lite oprövade i astrologin, än så länge, så vi måste samla erfarenheter för att se om symboliken håller!

Fasta tecken: Oxe ( 21 april – 21 maj), Lejon (24 juli – 23 aug),

Skorpion ( 24 okt – 22 nov), Vattuman ( 21 jan – 19 feb)

Saturnus aspekterar dessa tecken de nästa två åren, men är du född i början av tecknet är venus på besök i första veckan av feb! Den bryter ensamheten med härlig vänskap eller romantik! Det kan vara en fin vecka för semester i njutningens tecken!

Du som är född i mitten av tecknet har besök av Venus i mitten av feb, så se till att bjuda dina vänner påmiddag eller prova en dejt! Den visa läraren Saturnus ställer höga krav, sånu tar allting dubbelt så lång tid – men då blir det väl gjord, med stadiga vinster långt in i framtiden! Han hjälper dig att sortera bort allt oväsentligt och kortsiktigt, och i det karmiska perspektivet hämmar han egot och sliper diamanten inunder. Temat är skuld och helandet sker genom ett karmiskt bokslut! Genom att bekräfta vår mänskliga sida i försoning, och släppa egot, försvinner skuldkänslan och frigör den inneboende kompetensen av visdom, så diamanten kan stråla till glädje för alla vi möter!

Er du född i slutet av dessa tecken, är Månnoden intressant. Den representerar viktiga relationer eller sådana möten, som får långsiktig betydelse och har således en karmisk överton! Merkurius är också med i leken i första veckan och trigger mentalt stimulerande kontakter och när Venus kommer med i sista veckan av februari finns den helt stora chansen för att hitta en långsiktig vän eller partner!

Lite tips! Oxen: Våga förändras och släpp tryggheten, kärleken är värd mera än pengar påbanken!

Lejonet: Lär dig lyssna, och kliv ner från pedestalen! Vis din sårbarhet, och du kommer närmare!

Skorpionen: Vänta med djupdykning – stanna på ytan lite! Du skräms, när du blir för intensiv!

Vattumannen: Våga komma nära! Friheten finns innombords – även i gemenskapen!

Föränderliga tecken: Tvilling ( 22 maj – 22 juni), Jungfru ( 24 aug – 23 sep)

Skytt ( 23 nov – 22 dec), Fisk ( 20 feb – 21 mars)

Chiron, den stora helaren, samt Neptunus aspekterar dessa tecken de kommande 5-10 åren, och speciellt du som är född i början av tecknet kan känna det nu! Det gäller dom djupaste såren, som blottas i mötet med spirituella människor som berör! De fasta ramar kan skakas, förvirring uppstår, men om du känner efter pådjupet, kan ni bottna tillsammans och äntligen hela de äldsta såren! Du har även bra healing förmåga själv, och upplever hissnande själsmöten, om du vågar släppa efter! Merkurius hjälper här till att sätta ord på insikten, och kan speciellt i mellan 6-11 februari inspirera genom läsning, kurser osv. Det första veckorna är även mars aktiv och ger mod och energiöverskott, speciellt i samarbete med jupiter, som är där de 3 första veckorna – se bara till att du inte blir övermodig då– då kan du skämmas efteråt!

Är du född i mitten av tecknen är mars och merkurius aktiva de två sista veckorna, vilket ger en järvhet i tal och skrift – såtänk påatt du kan skrämmas! Men om du behöver säga ifrån, är det nu det gäller! Nu kan du uttrycka ditt teckens hela potiental: Tvillingen får inspiration att skriva och mod att publicera, speciellt i sista veckan! Jungfrun får kraft att hålla sina lyften av dvärgplaneten Orcus, Skytten riskerar att bli allt för fräck i mund och Fisken får god inspiration för sitt kall!

Är du född i slutet, är Mars och merkurius stark i sista veckan ( se ovan)! Tvillingen behöver dåträna att lyssna, Jungfrun, att öva tolerans och släppa kritiken – speciellt mot sig själv. Skytten måste hejda sitt övermod och lära sig lite takt och ton! Fisken säger ifrån och står fram med sin övertygelse!

AstroHealing rapport för nov-dec 2012

Kardinala tecken: Vädur ( 22 mars – 20 april), Kräfta ( 23 juni – 23 juli)

Våg ( 24 sep – 23 okt), Stenbock ( 23 dec – 20 jan)

Uranus och Pluto aspekterar dessa tecken de nästa 5 -10 åren och är du född i början av tecknen blir det tydligt i nov-dec! Tillsammans skapar de uppbrott och kris, om du inte bejakar deras energi genom att medvetet följa med i förändring! Det är en revolutionär kraft som utmanar din sol , men med rätt attityd kan den ge högre transformation och befrielse! Möter du rebeller eller fribrytare som hotar din position, är de guds sendebud och ditt eget förflutna som talar! Väduren: Sänk garden – fienden kan bli din bästa vän! Sann mod är att sluta försvara sig! Venus är med dig i slutet av dec. Kräftan: Nu finns chansen att bryta ur martyrskapets fängels! Vågen: Våga ta ställning! Stå på dig! Visa vem du är! Lär dig skilja på person och åsikt! Stenbock: Stanna upp och se dig ikring! Släpp målet – om det är förlegat! Det är vägen som räknas!

Är du född i mitten av tecknet, är det lugnt i november, där dock Venus hälsar påi början och ger chans för skön samvaro och njutning! I början av december kommer Mars förbi med lust till aktivitet och äventyr! Bra för motion, såut i skidspåret, eller ta tag i praktiska utmaningar som har legat och väntat på ett energiöverskott! Det lugnar även temperamentet att använda kroppen i denna period!

Kanske känner du av fruktbarhetens gudinna Haumea, en av de nya dvärgplaneter, som aspekterar dessa tecken i dessa år. Denna Hawaiianska skönhet ger näring och liv, och helande vatten, så fyll i vatten och örter i badkaret eller yakutsin, gör en fruktjuice, sätt på musiken och flyt iväg med delfinerna och valarna till Hawaii....Aloha!

Kräftan: Chiron, den visa helaren är med dig nu! Vågen: Jupiter stödjer dig! Öppna dig för hjälp!

Du som föddes i slutet av tecknen har också besök av Venus i mitten av november, med chans till sköna stunder och möten, antingen det gäller vänskap eller kärlek! Mars kommer sen förbi i mitten av december med handling och bus, som jag beskrev ovan, men om du har något otalt med Eris, gudinnan för Kaos, som också är en dvärgplanet som långsamt rör sig i aspekt till dessa tecken, kan perioden bli mer prövande, speciellt i mitten av december, där riktigt kaos kan bryta ut! Men även kaos är kamouflerat ordning, som har helande kraft! Ibland måste vi gräva upp hela gräsmattan för att få bort mossan, eller riva ut hela garderoben för att hitta de guldskor, som vi har längtat efter, och kanske trodde vi hade tappat bort! Väduren: Går allting sönder? Bra! Släpp det – time out! Ring en god vän! Ut och dansa! Kräftan: När alla ringer återbud till träffen, gör något bara för dig själv! Njut! Vågen: När dom sliter och drar från alla håll, skratta! Se det från ovan! Haumea är med dig! Stenbock: Har du konkursnoja? Håller imperiet på att rasa? Om det krascher, då flyg som fågel fenix ur askan! Något ännu bättre väntar där framme!

Detta är Eris budskap! Känn efter – hon är ju lite oprövat i asstrologin, än så länge, så vi måste samla erfarenheter för att se om symboliken håller!

Fasta tecken: Oxe ( 21 april – 21 maj), Lejon ( 24 juli – 23 aug)

Skorpion ( 24 okt – 22 nov), Vattuman ( 21 jan – 19 feb)

Saturnus aspekterar dessa tecken de nästa två åren, och är du född i början av tecknet är det dig det gäller i denna period! Den visa läraren ställer höga krav, så nu tar allting dubbelt så lång tid – men då blir det väl gjord, med stadiga vinster långt in i framtiden! Han hjälper dig att sortera bort allt oväsentligt och kortsiktigt, och i det karmiska perspektivet hämmar han egot och sliper diamanten inunder. Temat är skuld och helandet sker genom ett karmiskt bokslut! Genom att bekräfta vår mänskliga sida i försoning, och släppa egot, försvinner skuldkänslan och frigör den inneboende kompetensen av visdom, sådiamanten kan stråla till glädje för alla vi möter! I slutet av nov kommer även Venus förbi och bryter ensamheten med härlig vänskap eller romantik!

Du som är född i mitten av tecknet har i slutet av nov aspekter från Merkurius med god chans för nya möten och god förmåga att göra dig hörd och förstådd! I början av dec kommer Venus till dig, så se till att bjuda dina vänner på glögg eller prova en dejt! Många hittar sin partner när båda dessa transiter är i farten, för dåfinns den bästa chansen för att både hjärta och huvud är med i valet! Skorpionen har speciel kontakt med Chiron, var inte rädd för en läkande relation!

Vattumannen är i samklang med Haumea, chans för graviditet! Hela dig i vatten!

Er du född i slutet av dessa tecken, är Månnoden intressant. Den representerar viktiga relationer eller sådana möten, som får långsiktig betydelse och har således en karmisk överton! Merkurius är ocksåmed i leken och trigger mentalt stimulerande kontakter och när Venus kommer med i andra veckan av december finns den helt stora chansen för att hitta en långsiktig vän eller partner!

Lite tips! Oxen: Våga förändras och släpp tryggheten, kärleken är värd mera än pengar påbanken!

Lejonet: Lär dig lyssna, och kliv ner från pedestalen! Vis din sårbarhet, och du kommer närmare!

Skorpionen: Vänta med djupdykning – stanna på ytan lite! Du skräms, när du blir för intensiv!

Vattumannen: Våga komma nära! Friheten finns innombords – även i gemenskapen!

Föränderliga tecken: Tvilling ( 22 maj – 22 juni), Jungfru ( 24 aug – 23 sep)

Skytt ( 23 nov – 22 dec), Fisk ( 20 feb – 21 mars)

Chiron, den stora helaren, samt Neptunus aspekterar dessa tecken de kommande 5-10 åren, och speciellt du som är född i början av tecknet kan känna det nu! Det gäller dom djupaste såren, som blottas i mötet med spirituella människor som berör! De fasta ramar kan skakas, förvirring uppstår, men om du känner efter pådjupet, kan ni bottna tillsammans och äntligen hela de äldsta såren! Du har även bra healing förmåga själv, och upplever hissnande själsmöten, om du vågar släppa efter! Merkurius hjälper här till att sätta ord på insikten, och kan speciellt i december inspirera genom läsning, kurser osv. I slutet av december hälsar Venus påmed stöd och kärlek och skön rekreation!

Är du född i mitten av tecknen är Jupiter starkast med fina möjligheter att få nya chanser och stöd till växt och frigörelse! För dig kan en resa ge ny livskraft och glädje! Nu kan du hitta ditt teckens hela potiental: Tvillingen får inspiration att skriva och publicera, med inspiration av Haumea, gärna om den nya tidens födelse! Jungfrun får kraft och hjälp att ta ordentlig kontroll över sin hälsa, Skytten surfar på framgångsvågen med smittande självkänsla och Fisken får kontakt med lyckan i den tidlösa inspirationen i sitt skapande!

Är du född i slutet, är Mars stark i början av nov, med extra energi och initiativkraft! Ska du våga hoppa – är det då Har du svårt med impulskontroll och temperament, kan dock denna period dåvara en utmaning! Tänk påatt de personer som konfronterar dig, är dig själv i ditt förflutna! Karman speglar tillbaka, och i samma takt du kan vända den andra kinden till, helar du både dig själv och den andra! Tvillingen behöver då träna att lyssna, och och får hjälp av Haumea att ge näring och liv, Jungfrun, att öva tolerans och släppa kritiken – speciellt mot sig själv. Skytten måste hejda sitt övermod och lära sig lite takt och ton – räkna till 10 och slappna av! Fisken kliver ur offerrollen och befriar därmed även omgivningen för skuld och skam!